Meggymártás extrákkal

Épp influenzából lábadozok itthon, és túl sok étvágyam nincs, de találtam egy üveg minőségi pándi meggy befőttet a szekrényben. Uncsi lett volna csak úgy bekanalazni, meg inkább valami melegre vágytam. Úgyhogy beleborítottam a kislábasba az egészet - na jó, azért pár szemet lemeóztam, hogy milyen - és feltettem főni. Egy kiskanál fahéjat, csipet őrölt szegfűszeget szórtam rá, meg egy jó csipet himalája sót. Közben egy púpos evőkanál bourbon vaníliás pudingport kikevertem kevés vízzel és egy teáskanál cukorral, nagyon nem kell az édesítés, hisz a meggybefőtt édes. Amikor felforrt a meggybefőtt, besűrítettem ezzel a pudingporral, majd félrehúztam az edényt és két kocka minőségi, 72%-os belga himalája sós étcsokit beletördeltem és kevergetve elolvasztottam benne. Na jó, ha épp nincs otthon himalája sós belga csoki, akkor bármilyen étcsoki megteszi, csak legyen tényleg nagy a kakaótartalma. ) A finom csokiillat leírhatatlan, ez a meggymártás mennybemenetele. Ne hidd el, próbáld ki!