30 perces gluténmentes ebéd :) Debreceni páros velesült kakukkfüves batátával

Az egész úgy kezdődött... na nem mesélem el, elég legyen annyi, hogy "mivanitthonmertnincskedvemboltozni" hangulat van. Úgyhogy körülnéztem és egyik kedvencemet készítettem, kakukkfüves batátát. Találtam debrecenit a fagyasztóban, azt meg mellétettem :)
Hogy készítsd el, hogy tuti legyen? Először is kapcsold be a sütöt 200 fokra, tegyél a nagytepsibe sütőpapírt. Hámozd meg az édesburgonyát, vágd kis hasábokra. Egy tálban kb. egy evőkanálnyi kókuszzsírral összeforgatod, szórsz rá kakukkfüvet, pici sót, és mehet rá fokhagymapor is (csak az illat miatt). Ezt szépen elegyengeted a sütőpapíron, lehetőleg csak egy rétegnyi legyen. A debrecenit kicsit bevagdosva közétettem és mehet is be a forró sütőbe. Légkeverésen kb. 15 perc alatt kész. Mellé nekem majonéz és uborka volt itthon. Ha valamilyen leveles salátád van, az sem rossz... Csak azt sajnálom, hogy az illatot nem tudom mellékelni, mert mennyei! Jó étvágyat!